L’art de la dansa a l’escola

l'art de la dansa a l'escola

Us oferim una activitat – espectacle que vol apropar l’artista a les aules i a la vida pròpia de cada una de les escoles.

La nostra  proposta no és fer només un espectacle a l’escola, sinó fer a més a més un conjunt d’activitats relacionades amb l’art de la dansa a diferents espais de l’escola. Contacte amb els artistes a l’aula, espectacle amb col·laboració del públic, exposició, i possible creació de material per l’espectacle (plàstic, musical i lingüístic).

Us proposem dedicar un matí de la vida escolar a l’art de la dansa participant amb tots els cursos d’Educació Infantil i Primària.

L’ exposició “ Moments de dansa”  consta de 22 fotografies què, mitjançant una frase que explica una acció, un gest, una mirada, un pas o moment, ens transmet  la importància que té el cos com instrument en tots els llenguatges comunicatius. Cada una de les fotografies pretén ser una proposta pels docents, l’alumnat i els pares, que integra els elements claus que faciliten la comunicació i el diàleg.

Organitzada per l’escola Teresa Altet, amb fotografies i disseny d’Enric Monté, direcció artística de Joan Serra, coordinació de Dora Rodríguez i la participació d’alumnes, mestres, mares i pares de l’escola.

Si esteu interessats poseu-vos en contacte a través del mail

factoria@factoriamascaro.com

info@vesc.cat